۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۳:۵۴

آیین‌ نامه مقدماتی حمایت از نخبگان در وزارت بهداشت تدوین شد

آیین‌ نامه مقدماتی حمایت از نخبگان در وزارت بهداشت تدوین شد

پیش نویس آیین نامه جدید حمایت از نخبگان در وزارت بهداشت با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص توجه به تحصیلات تکمیلی نخبگان و ایجاد شرایط بهتر برای این امر تهیه شده است که پس از بررسی نهایی به دانشگاهها ابلاغ می شود.

دکتر سید حمید جمال الدینی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: سطح بندی نخبگان کما فی سابق در مورد تحصیلات تکمیلی ادامه دارد و آیین نامه های گذشته همچنان قابل اجرا است اما با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص توجه به تحصیلات تکمیلی نخبگان و ایجاد شرایط بهتر برای این امر و نگاه ویژه وزیر بهداشت به این مسئله، پیش نویس آیین نامه جدید در حال تدوین است.

این نخبه علوم پزشکی کشور یادآور شد : اشکالاتی که در آیین نامه های گذشته وجود داشت، سعی شده که در این آیین نامه مرتفع شود. در آیین نامه های گذشته انتظارات نخبگان برآورده نمی شد و معیارهای انتخاب به صورت کمی درنظر گرفته می شد. در واقع انتخاب فرد اول یک آزمون، برگزیده یک جشنواره و غیره معیارهایی هستند که به صورت کمی جوابگوی نخبگی هستند و نمی توانند معیارهای کاملی باشند.

وی افزود : معیارهای آیین نامه در دست تدوین معیارهایی دینامیک و ارزیابی است. در آیین نامه قبلی فردی که نخبه می شود نخبگی را به صورت مادام العمر دارد اما ارزیابی مجددی در مورد نخبگی آنها صورت نمی گیرد.

عضو کمیته نخبگان کمیسیون مشورتی شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت : در واقع در آیین نامه جدید به جای نظام جایزه و پاداش نظام توانمندسازی نخبگان تعیین کننده خواهد بود. نخبه فردی دارای ابعاد مختلف تعریف می شود که بتواند ایده و محصولی را که منجر به حل معضلی از کشور می شود را ارائه کند.

وی اظهار داشت : نمایندگان گروه دانشجویان برتر کشوری، گروه دانشجویان استعدادهای درخشان، گروه برگزیدگان جشنواره های رازی و گروه مخترعین و مکتشفین نظرات خود را به صورت مکتوب به وزارت بهداشت ارائه داده اند که از نظرات آنها در پیش نویس آیین نامه استفاده شده است.

رابط بنیاد نخبگان با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: معاونت هماهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز پیش جلسه هایی را برای بررسی آیین نامه حمایت از نخبگان در وزارت بهداشت در شورای سیاستگذاری به انجام رسانده که پس از بررسی پایانی این مسئله در شورای سیاستگذاری به تصویب نهایی می رسد.

وی خاطرنشان کرد : هدف اصلی از تدوین آیین نامه جدید حمایت از نخبگان در وزارت بهداشت اصلاح چارچوب حمایت از نخبه است تا از زابل تا تهران بتوان به صورت درست و اصولی از نخبگان دانشگاهها حمایت کرد و پس از به ارائه تسهیلات بپردازیم.

جمال الدینی افزود: تمرکز بر ارائه تسهیلات تنها به صورت موضعی مطالبات را حل می کند و نمی تواند به صورت ریشه ای مسائل را حل کند و تنها عده ای خاص می توانند از تسهیلات برخوردار شوند اما در نگاه جدید وزارت بهداشت برای حمایت از نخبگان سعی شده که افراد چند بعدی نخبه را مورد حمایت قرار گیرند.

کد خبر 482690

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha